Нашето злато са пчелите

 

Медът в козметиката

Мечтаеш за красива, гладка и добре хидратирана кожа?

Медът е продукт, който може да Ви помогне за постигане на желания резултат!

Натурална козметика може да бъде създадена от продукти лесно откриваеми във всяка кухня.

Многофункционалният мед е пръв и най-важен от тях. Той не само подхранва кожата, но също се бори с остаряването на тъканите!

Преди да започнем да говорим за най-сензационните свойства на меда, трябва да обърнете внимание дали мед се намиращ по рафтовете на супермаркетите, е наистина този, който търсите. Запомнете, че този изкуствено получен няма нищо общо с трудолюбиви пчелички! Само натурален мед, особено в течна форма, може да бъде използванкато алтернатива на много козметични продукти за всекидневна грижа!

Медът ефективно помага в поддържане на правилното хидратиране на кожата на лицето и шията, на устните и косата.

Ако се оплаквате от прекалено суха кожа, можете към меда да добавите пълномаслено мляко и белтък. Такава смес нанесете върху почистените лице и шия. След 30 минути измийте с хладка вода, изплакнете. Освен хидратация на кожата, медът има и ексфолиращо действие, премахва мъртвите клетки, изравнява цвета на кожата и подобрява нейната еластичност.

Медът може да се използва и за грижа за косата.

Комбинацията от 100 грама мед с две супени лъжици зехтин нанесена за половин час върху косата, ще Ви осигури гладка и лъскава коса!

Устните редовно намазвани с пчелен мед ще бъдат нежни и не напукани.

Чудодейните свойства на медаса оценени и признавани от векове. Използването на меда е истинско облекчение за увредена, нуждаеща се от регенерациякожата. Той дълбоко почиства, хидратира и подхранва, подпомага регенерация на тялото, облекчава умора и почиства от токсините.

Медът в козметиката
Медът в козметиката
Контакти

ГолдънБии ООД

8600 гр.Ямбол п.к.55;
ул. Обходен път Север №7

Тел: +359 884 800 886

На разположение 6 дни в седмицата, от 10 до 18 часа.

Google + Facebook Twitter LinkedIn
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката за поверителност.