Нашето злато са пчелите

 

Плащане и доставка

Може да заплатите цената на поръчана от онлайн магазина стока като използвате по свой избор един от следните начини:

Плащане при доставка - ”Наложен платеж”.

Банков превод;

Плащане на място в офис или магазин на фирмата.

Независимо от избрания способ, всички плащания се извършват само в български лева.

С приемането на настоящите общи условия ползвателят дава своето изрично и безусловно съгласие да заплаща авансово цялата продажна цена на поръчана чрез онлайн магазина стока. В случай на плащане чрез “наложен платеж” при доставката купувачът получава от куриера фактура, в която е посочена поръчаната стока, дължимата за нея продажна цена, както и цената на доставка.

Купувачът предава на куриера сума равна на общата сума (включваща цената на стоката и цената на доставка) посочена във фактурата, което се отбелязва в талона за приемо – предаване, (удостоверяващ предаването на стоката посочена във фактурата от куриера на купувача), който служи за разписка. С подписването талона за приемо – предаване купувачът овластява куриера да предаде от негово име и за негова сметка на ГолдънБии ООД сумата представляваща продажната цена на доставената стока.

Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока в общия случай се извършва с куриер.

Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Срокът за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки е в рамките на 24 часа след потвърждаване на поръчката. Някои стоки може да се намират в складове на наши партньори. В тези случаи доставката може да отнеме повече време. За стоките, които нямат цена а бутон „При запитване", срокът на доставка ще бъде предоставен допълнително съобразно конкретната поръчка или запитване.

Контакти

ГолдънБии ООД

8600 гр.Ямбол п.к.55;
ул. Обходен път Север №7

Тел: +359 884 800 886

На разположение 6 дни в седмицата, от 10 до 18 часа.

Google + Facebook Twitter LinkedIn
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката за поверителност.